zondag 27 januari 2013

Jaja, dus weer naar Amerika

Voor de komende zomer hadden we afgesproken nu eens niet naar Amerika te gaan.
Vrienden van ons wilden dit jaar voor het eerst naar Amerika, de ticketprijzen waren echter weer rond de 1000 euro. In december zag ik  op het Amerika forum dat British airways aan het stunten was, tickets in het hoogseizoen naar Las Vegas voor 550 euro! Ik heb direct contact opgenomen met onze vrienden waarop zij gelijk actie ondernamen om de tickets te boeken.
Michel vond dat wij voor die prijs ook wel weer konden gaan. Ik vroeg aan Fabian of hij nog wilde en dan een vriendje meenemen, vorig jaar was hij alleen met ons, beetje saai voor hem.
 Ik ging die dag met Natasja naar Amsterdam. Thuisgekomen waren de mannen toch wel enthousiast, Fabian had zijn vriend Luuk al gevraagd of hij mee wilde, Natasja wilde eigenlijk ook nog wel mee, we moesten snel beslissen want de tickets waren al weer wat gestegen, na toestemming van Luuk zijn ouders hebben we geboekt, de tickets waren op dat moment 570 euro.
We gaan dus toch weer naar Amerika, dit keer met vijf personen.
We willen weer het standaard rondje maken, we hebben dit in 2006 ook gedaan alleen hadden we op een aantal plekken weinig tijd. LA slaan we over, zijn we niet erg van gecharmeerd.
We willen voor het eerst gaan kamperen, je kan dan in de parken overnachten, avontuurlijk en het scheelt veel reistijd, de Nationale parken zijn zo groot.
 De komende maanden moet ik plekjes proberen te reserveren op de campgrounds. Vooral in Yosemity is het moeilijk een plekje te bemachtigen, eens per maand(5 maanden voordat je daar een plekje wil) gaat om 16.00u de lijn open en binnen een paar seconde zijn alle plekken weg, maar met z'n 4 achter 4 computers is het gelukt!
Wil je onze vakantie avonturen volgen dan kan je rechtsboven je e-mailadres invoeren bij "Follow by email" of je kan ons volgen met een google account links onder.


Inmiddels geboekt:
Luxor hotel Las Vegas, aankomstdag
- Watchman campground Zion B046, plekje langs de rivier.
- Super8 in Page
- Lodgepole campground,  #103  Sequoia NP
- Lower Pines campground, #19 Yosemity NP
- Mirage hotel Las Vegas laatste 3 nachten


3 opmerkingen:

 1. Hallo Ina,
  Grappig wij hebben pasgeleden pleknr B049 op Watchman geboekt voor begin augustus ;-) Veel plezier met jullie voorbereidingen en jullie reis!
  Groet, Janine (USAtraveller2013 op allesamerika forum)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb even op jullie blog gekeken(mooi blog en mooie reis!) en volgens mij zitten we dezelfde dagen in Zion :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Ina,
  Wie weet komen we elkaar dan nog tegen in Zion :-)
  Heb verleden jaar al van jullie weblog genoten en er veel info uitgehaald voor onze reis dit jaar.
  Groet, Janine

  BeantwoordenVerwijderen