zaterdag 3 augustus 2013

Heading to Vegas

Vandaag was het dan eindelijk zover, op weg naar Vegas. Opa bracht ons naar Schiphol,  waar  Luuk en zijn moeder al stonden. Kees, Nella en de kids waren zelfs al ingechecked. Luuk zijn moeder zag haar 2e zoon naar een ver land vertrekken, morgen de derde.
Het was rustig op Schiphol in no time waren we ingechecked en door de douane, nog 2 uurtjes wachten voor we konden vertrekken naar Londen, natuurlijk waren we weer te vroeg boven Londen en na een paar rondjes rond Londen cirkelen konden we eindelijk landen.


Daar begon het lange wachten, 4 1/2 uur!  Lekker een broodje gezond, behalve Luuk die ging voor een muffin, houdt niet zo van gezond ;) Eerste Starbucks en wat hangen, de kids liepen wat rond in de winkeltjes tot het eindelijk tijd was om te boarden in de grote 747. We hadden een heel aardige steward, sprak als die man van "Are you being served" met dezelfde geaardheid, zo leuk dat British English accent. De maaltijd ging bij de jongens schoon leeg, filmpje kijken, Nintendo, beetje doezelen, zo komen we de 10 uur vliegtijd wel door. We hadden wel wat turbulentie onderweg, ook de temperatuur in het vliegtuig was dan weer heel warm dan koud. Halverwege de vlucht ging het alarm af, stewards renden door het vliegtuig met brandblussers, iemand was stiekem gaan roken in het toilet. Wat later dan gepland landen we in Vegas, de koffers hadden ook wat vertraging uiteindelijk stonden we pas om 9 uur bij de autohuur, er waren volgens hen maar 2 fullsize SUV's  een Ford Edge en een Ford flex, naar ons idee gewoon standaard SUV, ze hadden nog wel een Suburban maar die koste 80 dollar per dag extra, ze gingen terug naar 50 maar ook dat vonden wij veel teveel, in de Edge en de Flex paste echter onze spullen niet, uiteindelijk kregen we een Toyota Sequoia net als vorig jaar maar nu moesten we alsnog 15 dollar per dag extra betalen, echt nep ze zetten gewoon standaards neer en zeggen dat dat fullsize Suv's zijn, ik ga hierover nog wel een mail sturen naar Alamo, vorig jaar hadden we dezelfde auto gewoon als fullsize. De manager zei dat mensen vorige week zelfs 1000 dollar pd bij moesten betalen voor een suburban, dat doet toch niemand! Pas om 11 uur reden we daar weg, eerst nog naar de Wallmart voor een koelbox, tenten, drinken en een patatje bij de Mac. Om 12 uur in het hotel, Fabian en Luuk hadden een kamer op de 4e en wij op de 9e verdieping, nog een groot glas melk en toen zijn we eindelijk gaan slapen op de heerlijke bedden.

1 opmerking:

  1. Het blijft altijd gedoe, die autohuur. Beetje jammer. En bordje schoon leeg ? Wow, dat is toch wel bijzonder ! Enne, welk hotel ? Enjoy !

    BeantwoordenVerwijderen