woensdag 21 augustus 2013

Heading to Sin city

Vandaag was het maar een uurtje rijden naar de stad van de zonden, Las Vegas, de kinderen stonden te trappelen. Eerst een lekker ontbijt in het Best Western, Pahrump. De regen was weer verdwenen en de zon scheen volop. Aangekomen in Vegas was het 37 graden. Eerst zijn we naar de outlet gegaan, met name de jongens hebben hier hun inkopen gedaan. We zijn gaan inchecken in het Mirage, ik vroeg om kamers bij elkaar en stripview, u vraagt wel veel mevrouw, normaal moet je bij betalen voor stripview, omdat de kamers nog niet klaar waren hoefde dat nu niet, we moesten dan wel een paar uurtjes wachten. We zijn toen verder gaan shoppen in Town square mall, we hebben maar 2 winkels gehad, A&F en Hollister, Luuk heeft de hele parfum afdeling leeg gekocht, dat zal lekker ruiken in huize Ammerlaan. We hadden het inmiddels gehad met shoppen en zijn terug gereden naar het hotel. We hebben 2 kamers op de 18e verdieping met een mooi uitzicht op de strip, de jongens zitten zo'n 5 kamers bij ons vandaan, zij voelen zich weer helemaal het mannetje met hun eigen kamer, flatscreen en heerlijke Queens bedden. De Hangover is er  
    niets bij.  
S'avonds hadden we afgesproken met de familie de Leeuw, we zouden gezamenlijk naar Freemont street gaan. Freemont street ligt in het oude downtown van Las Vegas, elke avond wordt hier ieder uur een licht en geluid show gegeven op het plafond, met 12,5 miljoen lichtjes en 550.000 watts aan geluid, verder spelen er bandjes op podia, zijn er voornamelijk souvenir winkels en casino's, waar schaarsgeklede dames op tafels dansen. We hebben gegeten bij een Italiaan op de hoek van de Freemont street. Daarna over de straat gelopen, souvenirs winkels bekeken, de straat artiesten en bandjes op de verschillende podia, om 9 uur begon de licht en geluid show met Queen, We will rock you, indrukwekkend. Jorn zei later dat hij dit het leukst van de vakantie vond. We zijn tot het eind van de straat gelopen, koffie gedronken bij Starbucks en om 10 uur begon de volgende show van de Coors, deze vonden wij wat minder, helaas weer geen American Pie, die vind ik het mooist samen met Queen.              
Schaarsgeklede dansende dames filmen.


Met z'n allen.


Wat een sfeertje hier, ben je in Vegas moet je hier geweest zijn! Het was al over elf toen we terug naar de parkeergarage liepen, over de strip weer terug naar ons hotel gereden, het was een geslaagde avond. Voor we gingen slapen vanuit de kamer nog even naar de vulkaan uitbarsting voor ons hotel gekeken, het thema van het Mirage, daarna heerlijk ons bedje in.

1 opmerking:

  1. Wat heerlijk weer in Vegas; ik snap die kids wel, geweldig gewoon ;-) ! Zeker met mooie grote luxe eigen kamer natuurlijk; mooi hotel ook !

    BeantwoordenVerwijderen