donderdag 22 augustus 2013

Van New York to Paris, from Paris to Rome, mijn arme voeten.

Voor het ontbijt hebben we een broodje Subway gehaald. Kees zou om half 10 Jorn en Myrne brengen. Natasja is met Myrne gaan shoppen en Jorn met de jongens gaan zwemmen. Om  12 uur had familie de Leeuw nog een lunchbuffet in het Aria hotel, alvorens ze terug vlogen naar Nederland. Wij hebben de welpjes bij het Aria hotel afgezet. Michel wilde nog naar de Walmart, hij heeft ons aan het eind van de strip afgezet, wij zijn de strip weer terug gelopen naar ons hotel, beginnend bij New York.
We zijn door de M&M shop gelopen 4 verdiepingen! Een heel klein zakje M&M gekocht, 5 dollar!


Daarna de Coca cola store ook al zo groot. Het was erg warm op de strip 41 graden, ook de afstand valt tegen, Luuk dacht een makkie, het is maar een klein stukje dacht hij,  wij wisten beter. Onderweg kwamen we langs ventilatoren die water sproeide, de jongens werden door een meisje met een water pistool bespoten.Vervolgens kwamen we bij Bellagio waar de fonteinen weer dansten op muziek, de mooiste vinden wij "Time to Say goodbye" van Andreo Boccelli, Luuk krijgt daar bijna een brok van in zijn keel zegt hij ;-).

Onze volgende stop was Paris, van buiten  mooi en binnen loop je door de straten van Parijs, lekker in de airco.

Vervolgens waren we in Rome, onze voeten inmiddels pijnlijk. Rome, Caesars, ligt naast het Mirage, eindelijk terug bij ons eigen hotel.

Hierna, inmiddels 5 uur zijn we met de auto naar het Aria hotel gegaan voor een diner buffet. En wat voor een buffet, we hebben ons vol gegeten. Iedereen is hier larisch over de krab poten, moet je dus een keer proberen, wij vonden het niet byzonder. Wel heerlijke salade, steak, sushi, Indisch, Curry, pizza etc. Last but not least het toetjes buffet. Michel en Luuk deden een wedstrijd wie het meest op kon, Luuk heeft gewonnen!
Met volle buiken zijn we terug gelopen naar ons hotel, Michel met de auto. De jongens wilden nog even naar de H&M, meestal is het Natasja nu de jongens! Om  10 uur waren we weer terug, ik had geen voeten meer, Michel was al in dromenland. Fabian sliep ook snel, die was moe. Morgen weer een dagje Vegas, het eind van de vakantie nadert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten