zaterdag 3 augustus 2013

Naar de camping..... @ Zion

De jongens wilden om 9 uur morgenochtend  even gaan zwemmen in het mooie zwembad van Luxor, om half 9 zouden ze op onze kamer komen om eerst even te eten en drinken en Natasja op te halen. Natasja was gister als eerste onder zeil. Om half 9 de kamer van de jongens gebeld maar die lagen nog zo lekker te slapen en vonden de bedden zo lekker, ze bleven nog een half uurtje liggen, daarna snel gegeten en nog even gezwommen. Om 11 uur vertrokken we uit het hotel, eerst nog even over de strip, onderweg kwamen we Kees en Nella tegen, die konden de Walmart niet vinden en zijn achter ons aan gereden.Het nodige eten en drinken gekocht en nog even lekker naar Jamba Juice verse sinaasappelsap gekocht. Luuk had alweer aanspraak met een oud dametje in de Walmart, ook bij de douane hebben we gister erg gelachen, de douaniere  moest lachen omdat wij een siliconen vrouw plastic fantastic noemde, dat ging ze voortaan zelf ook gebruiken. Ze vond dat Luuk maar een jaartje in Amerika naar college moest komen, goed voor zijn Engels en de leuke meisjes met genoeg boobies en buds al dan niet van plastic. Na de Jamba Juice was het nog 3 uurtjes rijden naar....de camping, even vergeten dat het in Utah een uur later is. We waren pas om  half 6 Utah tijd op de camping, vanaf Nevada kwamen we eerst door Arizona en eindigden we in Utah. volgens de ranger hadden we het mooiste plekje van de camping, we zitten aan het water, vanaf onze plek gaat een trapje naar beneden naar de Virgin river. Morgen gaan we hier lekker in poedelen. We hebben een grote roze zwemband meegenomen,dan kan je met de stroom mee drijven.Het opzetten van de tenten ging makkelijk, in de 4 persoons passen 2 luchtbedden, in de 8 persoons kunnen we ruim met z'n 3, er zou een vierde bij kunnen, het was lekker warm. We hebben aan de picknick tafel boneless chickenwings gegeten die we vanmorgen bij de Walmart hadden gekocht, selderie stengels met ranchsaus en tomaatjes, Luuk vond de gezonde groene stengels heerlijk!


Na het eten zijn we nog een ijsje wezen eten in het dorpje Springdale, daarna nog even aan de picknick tafel gezeten met een Budlight en de stromende rivier achter ons, Michel moest steeds plassen van het geluid van de rivier, hopelijk slapen we wat langer want we voelen de jetlag wel van de lange dag gister. Volgens een mevrouw op de camping komt om 6 uur de zon achter de bergen vandaan en dan wordt het erg warm, je hebt gelijk aanspraak op de camping, ze had vandaag woorden gehad met haar man, ze bracht me op de hoogte van alle ins and outs, zelfs in de relationele sfeer, haha. We hebben al veel eekhoorntjes en hertjes op de camping gezien.


8 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuk ! Fabian en luuk zijn altijd al dol op damentjes jong en oud. Geen krokodillen in de rivier ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen en de foto's te zien. Wij vertrekken volgende week en maken een soortgelijke reis, ook met veel kamperen. Mooie tenten hebben jullie gescoord bij de Walmart. Welke zijn dit? Ze zien er wel erg 'luchtig' uit, is zeker wel fijn met dit hitte. Was er nog veel keus? Heel veel plezier nog, maak er wat moois van met z'n allen. Groetjes, Eveline (Eve Pro op MyVegas)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Eveline

  Ik heb op de Walmart site gekeken in welke winkel alles aanwezig was, het zijn de Orzak 9 bij 7 dome tent en de 14 bij 8 dome tent, officieel 4 en 8 persoons maar dat past echt niet, 5 past net in de 8 persoons, 2 in de 4 persoons gaat ook met wat extra ruimte maar zelfs 3 zou al krap zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Ina, jammer we hebben elkaar net gemist op de camping. Je hebt weliswaar toevallig nog aan mijn man gevraagd of er wifi op de camping was, maar hij wist natuurlijk niet wie jij was, grappig he. 's avonds had ik nog een praatje bij jullie willen maken, maar zag ik jullie nét wegrijden, naar nu blijkt zijn julie dus n ijsje gaan eten. 's morgens zijn wij al vroeg richting las vegas vertrokken, omdat we ons reisschema iets hadden aangepast. Wat een geweldig mooie camping is Watchman zeg!! Veel plezier nog in USA. Wij vertrekken zometeen richting Yosemite
  Groetjes, Janine (AA forum)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker grappig, ik hoorde Nederlands en dacht lat ik eens vragen of er Wifi is. Wij vonden Watchman ook erg mooi, we hadden ook wel een heel mooi plekje langs de rivier en vlak bij de toiletten was ook wel prettig :)

   Verwijderen
 5. Ik heb al jullie verhalen even teruggelezen, geweldig! Wij vliegen 30 augustus naar USA en gaan ook kamperen. Hebben jullie ook een zeil onder de tent? Of zie ik dat verkeerd.. en waren de haringen die bij de tent zaten voldoende? Of nog extra gekocht..

  Bedankt alvast voor je reactie.
  Danielle (AA forum)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, Wij hebben idd een zeil onder de tent, het 1e jaar hadden we een slap zeil van de Aldi meegenomen, daarna kochten we bij de Walmart(outdoor) een stevig zeil voor iets van 6 dollar. We hebben ook een paar extra haringen voor speciale grond?? Kan je ook bij de Walmart kopen of van huis meenemen. Misschien heb je ook nog iets aan ons verslag van 2015, hier sliepen we ook in Yosemite en Sequoia en Yellowstone. In juni zijn we in Seattle/Canada geweest en ook veel gekampeerd( www.rondjeseattle2016.wordpress.com )de tent nemen we gewoon weer mee naar huis. Voor jullie een heel goede reis en heel veel plezier maar dat gaat vast lukken!

   Verwijderen
  2. De outdoor afdeling van de Walmart, ter verduidelijking :)

   Verwijderen