vrijdag 23 augustus 2013

The American dream

Iedereen was laat wakker vanochtend, het zijn dan ook heerlijke bedden hier in het Mirage. We zijn gaan brunchen  bij Ihop(internationale house of pancakes), erg lekker, wel prijzig vond ik, het was echt druk, behalve pancakes kan je er ook ander ontbijt nemen. Fabian en ik hadden scrambled eggs, bacon, hashbrowns en pannekoekjes met aardbei, banaan en aardbeisaus. Luuk alleen pancakes. Hierna zijn we weer naar de mall gegaan, we waren nog niet bij American eagle geweest, duurde weer langer dan gepland. We moesten vanochtend uit checken op een kamer, de laatste nacht hadden we een suite. We zijn weer gaan inchecken en met zijn allen naar de suite gegaan, en wat voor een! Natasja besloot direct op de bank te slapen ipv bij de jongens op de kamer, er is hier alleen een kingbed. We hebben een huiskamer met hoekbank, eethoek, aparte slaapkamer met kingbed aan het voeteneind is een soort tafel, als je op de afstandsbediening drukt komt hieruit een tv omhoog, badkamer met flatscreen, bubbelbad en aparte douche, dan een gang naar het toilet met bidet, een soort walkin closet, een poef met grote spiegel, een heel appartement. Wij zijn gaan zwemmen, Michel heeft zich vermaakt in de suite. The American dream!


Het zwembad en bubbelbad van het Mirage.


We wilden eigenlijk bij Panda express gaan eten, een soort Chinees. We vonden de entourage wat minder, ernaast was de Chili, Mexicaans restaurant, toch maar besloten daar te eten en geen spijt van gehad, erg lekker gegeten en ze hadden Pina colada! We moesten wel lang wachten op de jongens voor we naar het restaurant konden, ze hadden zich speciaal gekleed en waren lang bezig met hun haar, ze wilden de föhn eens uitproberen. Vest mee omdat ze bang waren te knoeien op hun hagelwitte LA Galaxy shirt.


Michel heeft ons weer afgezet bij het begin van de strip, wij zijn weer terug gelopen over de strip met heel veel lichtjes. Door het Cosmopolitan hotel,  weer een fonteinen show bij Bellagio gekeken, blijft mooi. 

Onderweg wilden de jongens graag met wat showgirls op de foto, ze waren al een paar dagen kieskeurig, nu de laatste avond moest het er van komen, helaas geen leuke jonge meiden, dan maar wat ouder, of de politie agentes die de boeien alleen gebruikten bij een hogere tip en niet bij het studenten tarief van een dollar.


Onderweg hebben Natasja en ik een drankje gekocht, de jongens hebben met ons meegedronken , onder de 21 mag je hier geen drank kopen, maar we hadden genoeg! 


Naar het San Marco plein in het Venetian hotel gelopen, de gondels in de canals gezien. 


De piraten show van Treaure Islands vonden we te lang duren, het eindigde met wat vuurwerk.

.

Als laatste keken we de vulkaan uitbarsting voor ons eigen hotel, al vele malen gezien vanaf onze kamer op de 18e verdieping  maar vanaf de straatzijde toch weer heel anders.


Om 12 uur waren we terug in de suite, Michel was zelfs nog wakker, die genoot van de ruimte en de luxe van de suite. We hebben nog een uurtje tv gekeken daarna zijn de jongens naar hun kamer gegaan en wij in het bubbelbad. Om 2 uur kreeg ik een whatsapp dat ze hun koffers al hadden gepakt, een kort nachtje maar we hebben volop genoten van deze luxe suite, wat een spelletje al niet op kan leveren :-))


1 opmerking:

  1. Wow, die suite .... Bizar !! Wat een kamer !! Leuk die foto bij Rolex ;-) ! Maar ook leuk bij de showgirls !

    BeantwoordenVerwijderen