zaterdag 10 augustus 2013

Varen en Little Mother is watching @ Laughlin

Vanochtend zijn we gaan ontbijten bij Denny,s een paar hotels verder, lekker! Laughlin is een soort klein Las Vegas, langs de Colorado river staan een aantal grote casino hotels, zodra je een hotel binnen loopt zie je als eerste de gokkasten met veelal oudere mensen die zich de hele dag vermaken achter de gokmachines.We zijn bij het visitors center gaan informeren of je in de omgeving kano's kan huren. De stroming in de Colorado river is erg sterk, daar kan je een kant op varen maar met die stroming kom je niet meer terug. De man verwees ons naar het Mohave lake, 6 miles van ons hotel. Ook hier heb je een dam, de Davis dam, zo wordt er veel energie opgewekt met behulp van de Colorado rivier, na de Glen canyon dam en de Hooverdam is dit de kleinste van de drie. Mohave lake loopt helemaal door naar de Hoover dam in Las Vegas, en is een uitloper van Lake mead aldaar. We reden naar katherine landing een recreatiegebied waar je met de Nationale parken pas naar binnen kan. Ze hadden hier geen kano's maar wel bootjes te huur. We hebben een boot gehuurd en hebben heerlijk de middag op de boot doorgebracht en lekker gezwommen, het is hier 44 graden, op het water is het dan heerlijk vertoeven. Luuk heeft het zelfs voor elkaar gekregen dat Michel het water in ging, een wonder!
Terug gekomen zijn we nog even naar de outlet aan de overkant gelopen. Was niet heel veel, Luuk  was zijn zonnebril kwijt een heeft hier een nieuwe gekocht en Natasja een korte broek, daarna zijn we naar In &Out burger gegaan, volgens kenners kan je hier de beste hamburgers van Amerika eten, ze waren inderdaad erg lekker. We zijn langs de rivier terug gelopen naar ons hotel. Michel en ik zijn in de lobby even op internet gegaan om een hotel voor morgen te zoeken, de jongens gingen zwemmen en Natasja keek tv op de kamer. Michel en ik liepen nog even langs het zwembad, zien we de jongens bij een groep Mexicaanse vrouwen uit LA zitten, 1 jong mooi meisje, 2 hele dikke en een heel rare vrouw die het grootste woord had, met name het F woord, ze spoorde echt niet, ik durf hier niet te herhalen wat ze allemaal zei. Ze had tegen de jongens gezegd dat ze 34 was, ik ging er toch maar even bijstaan, vertelde ze mij dat ze een blonde zoon had van 20, Luuk zei dan was je 14 toen je een kind kreeg, toen zei ze dat ze 39 was?? De jongens vonden het wel lachen, ik vond het maar niets, het leek wel een bedrijfsuitje van een bordeel. Ik ben later met Natasja weer naar het zwembad gegaan om het in de gaten te houden, dat vonden de jongens natuurlijk stom ;) toen we terug naar de kamer liepen kwam Luuk er bij de lift achter dat hij zijn kamer pasje was vergeten, ik zei al dat zien die vrouwen als een hint, dus snel terug voor het pasje. De jongens hebben vanuit hun kamer uitzicht op het zwembad, de verrekijker die ze mee hebben om wildlife te spotten gebruiken ze hier om menselijk wildlife te spotten, voyeurs ;-) Ze hadden de vrouwen weg zien gaan uit het zwembad, toen ik even later op de deur klopte om drinken te brengen schrokken ze, ze dachten dat het die vrouwen waren, haha, ik kwam niet meer bij!
Morgen hebben we een rijdag, een tussenstop richting Sequoia National park waar we 2 nachten gaan kamperen, we gaan dan van de desert naar het berengebied.

1 opmerking: