woensdag 14 augustus 2013

If you're going to San Francisco

Na weer een koude nacht in ons tentje, was ik als eerste op en heb het vuurtje aangestoken, we kregen zelfs een compliment van onze Koreaanse bovenburen dat we zo'n mooi kampvuur hadden. Het zijn heel aardige mensen, de eerste dag ging hun pomp kapot en hebben ze de onze geleend, de volgende dag kwam hij naar ons toe dat hij dankzij ons heerlijk had geslapen op zijn luchtbed.
Na het ontbijt alles weer ingepakt in record tijd. En wat voor een ontbijt, Luuk op de gezonde toer!
We hadden een lange weg voor de boeg, 4 uur en 45 minuten naar San Francisco, achterin brengen ze dat voornamelijk slapend door. Onderweg nog gestopt bij de Starbucks, waar iedereen na twee dagen geen internet direct in de social media duikt. Bij de Walmart weer wat boodschappen aangevuld. Rond 4 uur waren we in Oakland, een plaatsje net buiten San Francisco we zijn hier naar een Comfort inn & suites gereden en hebben voor 2 nachten een kamer geboekt. Het is een half uurtje rijden naar Fishermans wharf. Michel is eerst gaan douchen, die had twee dagen geen douche of spiegel gezien, dat is niets voor hem!
 Hierna zijn we naar San Francisco gereden voor een eerste glimp van de stad, we zijn naar Lombard street gereden en zijn van het bochtigste straatje van de wereld gereden, later ook het stijlste straatje naar beneden. San Francisco bestaat uit allemaal steile straatjes, je zal hier elke dag moeten fietsen! De huizen hebben ook allemaal verschillende kleuren en stijlen.
We hebben heerlijk gegeten bij Olive garden, Luuk blijft zich verbazen over de refills, hij heeft zijn glas nog niet leeg of er staat al een nieuwe volle, een jongensdroom zegt hij, dit keer was ook de soep en salade onbeperkt, bij een hoofdgerecht krijg je onbeperkt soep of salade, wij hadden salade Luuk soep, ook het hoofdgerecht was heerlijk.  Hierna zijn we weer terug gereden naar het hotel om weer lekker in een gewoon bed te slapen maar wel met de lawaaierige airco, dan is de tent toch een stuk rustiger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten